Biliyorsunuz ki hayatımızdaki sorun zayıflama acaba zayıflama çayları etkilimi
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #1 Biliyorsunuz ki hayatımızdaki sorun zayıflama acaba zayıflama çayları etkilimi
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #2 Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim sadece yeşil cay işe yarıyordu
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #3 Şilan kahraman' Alıntı: Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim sadece yeşil cay işe yarıyordu Genişletmek için tıkla ... Bende yeşil çay kullandım gerçekten o çok etkili
Şilan kahraman' Alıntı: Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim sadece yeşil cay işe yarıyordu Genişletmek için tıkla ... Bende yeşil çay kullandım gerçekten o çok etkili
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #4 Aynur Kertişçi' Alıntı: Bende yeşil çay kullandım gerçekten o çok etkili Genişletmek için tıkla ... Marketlerden mi alıyordunuz
Aynur Kertişçi' Alıntı: Bende yeşil çay kullandım gerçekten o çok etkili Genişletmek için tıkla ... Marketlerden mi alıyordunuz
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #5 Şilan kahraman' Alıntı: Marketlerden mi alıyordunuz Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle BİM'in çok beğendim
Şilan kahraman' Alıntı: Marketlerden mi alıyordunuz Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle BİM'in çok beğendim
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 Bende şok veya a 101 den alıyordum gayet iyiydi Yogurt kürü yaparsan bu daha iyi zayıflamak için
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Ama gerçekten öyle markete kiler diğer yerde satanlar dan daha etkili
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 Sadece yeşil çay ödem attırıyor gerisinin etkisini görmedim hiç
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 Bence çaylar zayıflatmaz ödem attırır. Zayıflamak istiyorsanız diyet ve spor yapmanızı öneririm
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 Teşekürler kızlar bu dediklerinizi dinliyecem 😊😊