Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sap nedir peki 🤔evet canım ya herşey stresten oluyor oyuzden hiç birşeyi kafya takmayacan bende önceden en ufak bir şey olsa bille kafya takardım üzülürdüm ama şimdi öyle değil kendimi strese koymayacam
Sap nedir peki 🤔evet canım ya herşey stresten oluyor oyuzden hiç birşeyi kafya takmayacan bende önceden en ufak bir şey olsa bille kafya takardım üzülürdüm ama şimdi öyle değil kendimi strese koymayacam
Şap sofra tuzundan daha yoğun tuz diş macunlarında dahi kullanılan üründür. Ağzında tut mideni bulandırsada biz hep bunu uygulardık. Gayet iyi gelirdi yaraya ya dilini ısırdın yada stresden oldu ucukladı dilin gecmiş olsun.
Şap sofra tuzundan daha yoğun tuz diş macunlarında dahi kullanılan üründür.Ağzında tut mideni bulandırsada biz hep bunu uygulardık.Gayet iyi gelirdi yaraya ya dilini ısırdın yada stresden oldu ucukladı dilin gecmiş olsun.
Dil yarasinin oluşmasını enfeksiyon,stres tetikleyebilir.Karbonat yada tuz hem dilde olan yaranin iltihap kapmasini engelleyip temizler hemde dogal agri kesicilerdir.
Dil yarasinin oluşmasını enfeksiyon,stres tetikleyebilir.Karbonat yada tuz hem dilde olan yaranin iltihap kapmasini engelleyip temizler hemde dogal agri kesicilerdir.