Herseyi isteyen Bebek?

Sinsirella

Üye
Merhaba Anneler 💓🥰 6.ayina kadar sadece anne sutu ile gelen kizim 1 ay once ek gidaya başladı. Fakat sorun şu ki, herseyi istiyor herseye saldırıyor, cok fazla tadimlik denedim reddettiği hic olmadi. Artik öğunlere gectik fakat 10 kase versem 10kaseyide yiyecek gibi.. Hic kendi birakmiyor. Ustelik hala emiyor ve eski istahiyla 😄 doktoru sorun olmadığıni söyledi yesin iste ne guzel dedi, bencede cok guzel ama ileride bi problem yaratmasindan korkuyorum.

Varmi bukadar istahli bebek büyütüp sorun yasayan veya yaşamayan annemiz, dinlemek isterim tecrubelerinizi.

Anneyimben

Yeni Üye
Benim oglanda oyleydi doymak bilmiyordu😊😊 ek gida ya gecis yaptgnz icin beslenmesine dikkat edin yeterli😊 illaki doyacak😊😊

ozlemm

Üye
ayy yedirebildiğin kadar yedir tatlım sonra yemiyolar ve niye yemiyorsun diye sinir krizi geçiriyor insan...Maşallahhh kuzucuğa..Keşke benimkilerde doymak bilmeseler...

Ozge567

Üye
Maşallah ne güzel benimkide yiyo ama ilk bi kokluyo öyle yiyo sevmediyıne kafayı ceviriyor.Açıkınca çok güzel yiyo ama açıkmazsa hiç zorlamıyorum yemiyo bagırp duruyo diş zamanı veriyorum zorda olsa

Aslinaz

Üye
Bak ben cok istahsizmisim loklamalari agzimda sabaha kadar tutarmisim hamster gibi mesela :D benim kiz masallahi var Allah nazarlardan saklasin cok istahli ve ne verirsen yer :)

Ozge567

Üye
Bak ben cok istahsizmisim loklamalari agzimda sabaha kadar tutarmisim hamster gibi mesela :D benim kiz masallahi var Allah nazarlardan saklasin cok istahli ve ne verirsen yer :)
Biz 3 kardesiz aramızda en fazla 2 yas var.Annem 3 müze yemek yedirirmiş agbim yermiş ablam biriktir bende ağlarmışım .Senin biriktirme sıkıntılı annem hem agzında biriktirdini cıkarırmıs acaba agrımıyomuydu ağzınız? Allahdan benimki aglamaz kafa cevirir babaya cekmiş .seninkidr babaya cekmiş sanırım .aman yesinlerde iyi olsunlar yavrularımız.

Aslinaz

Üye
Biz 3 kardesiz aramızda en fazla 2 yas var.Annem 3 müze yemek yedirirmiş agbim yermiş ablam biriktir bende ağlarmışım .Senin biriktirme sıkıntılı annem hem agzında biriktirdini cıkarırmıs acaba agrımıyomuydu ağzınız? Allahdan benimki aglamaz kafa cevirir babaya cekmiş .seninkidr babaya cekmiş sanırım .aman yesinlerde iyi olsunlar yavrularımız.

Benim annemde sabah gordumu cikarirmis agzimdaki lokmayi :) ağrım oldugundan degilmis ama garip bi huymus sanirim benimki :) aynen aman yesinlerde varsin tek derdimiz boğazlarına yetismek olsun :))

deniz1987

Üye
oğlum doğduğu günden beri hep iştahsız. inanın çok zor iştahsız çocuk. kilo kontrolünü elden burakmadığınız sürece yesin bence :)

Adileanne

Üye
Merhaba Anneler 💓🥰 6.ayina kadar sadece anne sutu ile gelen kizim 1 ay once ek gidaya başladı. Fakat sorun şu ki, herseyi istiyor herseye saldırıyor, cok fazla tadimlik denedim reddettiği hic olmadi. Artik öğunlere gectik fakat 10 kase versem 10kaseyide yiyecek gibi.. Hic kendi birakmiyor. Ustelik hala emiyor ve eski istahiyla 😄 doktoru sorun olmadığıni söyledi yesin iste ne guzel dedi, bencede cok guzel ama ileride bi problem yaratmasindan korkuyorum.

Varmi bukadar istahli bebek büyütüp sorun yasayan veya yaşamayan annemiz, dinlemek isterim tecrubelerinizi.
Yok canım bişey olmaz bırak dünya nimetlerinin güzelliğinin tadına baksın🤣🤣🤣yemekte güzel şey yaa valla benim tosunumda öyle daha 1 saat once mutfak dolabına girmiş bal kavonozunun kapağını kaldırmış bal parmaklıyordu dedim bal ayısııııı bal ayısıııı

Kayıt Ol